E-post markedsføring

HANDLINGSBASERT E-POST MARKEDSFØRING

E-post markedsføring som fungerer etter hensikten din, helt  e n k e l t ...

Enten vi gjør det for deg, eller om du selv vil styre e-post markedsføringen, så kan du nå ta den korteste veien til flere kunder og mer inntekt med GründerMedia sitt automatiserte og handlingsbaserte markedsføringssystem.

  fa-envelope-o  

SEND meldinger som kUNDENE DINE IKKE ignorerer

Det er enkelt å bruke automatisert og handlingsbasert e-post-markedsføring med GründerMedia. Få en gratis demo og LIVE gjennomgang for din bedrift, start allerede i dag, og øk kundebasen i bedriften din du også. Bare spør etter en konsultasjon i dag:

    START HER      


Vi bruker helt nytt system for e-post markedsføring. Du vil merke kraften av det langt ut i fingertuppene når du får tilgang og kan analysere alt som skjer i markedsføringen din. Systemet som GründerMedia har valgt for å levere denne tjenesten blir brukt av 200 tusen bedrifter verden over.


  fa-gears  

Kraftig e-postmarkedsføring med automatisering

Få kundene dine til å bli riv ruskende gale fans, som lojalt åpner e-postene dine fordi du bruker automatisering sammen med personlig informasjon om kunden - med sinnsykt mye bedre relasjonsbygging som resultat.Det har aldri det vært enklere å bygge opp e-post kampanjer for bedriften din! I samarbeid med GründerMedia kan du selge produktene og tjenestene dine som aldri før. Ta kontakt for tilbud!

START HER