Hjemmeside/Nettbutikk (eCommerce) med WordPress

Netthandel for bedrifter som ikke leker butikk

Hva slags avkastning får du når merkevaren din ikke har oppmerksomhet i markedet?

Den er lik null, ikke sant?

Dette året kommer vi til å se en enorm vekst innen digital markedsføring og netthandel. Bedrifter er i ferd med å modnes til tanken om "online salg", og at dette ikke er noe som lenger kan ignoreres hvis man vil henge med videre - og sikre at bedriftens dører holdes åpne.

GründerMedia er en aktør som legger til rette for at bedrifter får den oppmerksomheten de ønsker seg i markedet. Det gjøres ved å utvikle en nettbutikk som hever seg over konkurrentene dine, med mulighet for å spesialtilpasse tjenester som håndterer viktige aspekter i innholdsproduksjonen, drift av sosiale medier og epost-markedsføring.Fremgangsmåten

GründerMedia tilbyr en helhetlig tjeneste for din bedrifts nettsider og/eller nettbutikk (eCommerce), med tilbud på dyp research, analyse, webdesign, strategi, implementering, sikring og daglig drift.

Med stor erfaring rundt kompleksiteten og utfordringene rundt lansering av en levedyktig bedrift, og med forståelse for dine kunders hverdag i et moderne samfunn, er GründerMedia sitt mangfoldige kunnskapsnivå nøyaktig det du trenger for å skape flere kunder og mer salg - enten firmaet ditt er B2B eller DTC (direkte til forbrukerne). Sammen med deg skaper vi langsiktige strategier som fokuserer på å øke omsetningen, og som gir dine kunder mer av det de vil ha.Når ditt firma sammenlikner eple mot eple, faller valget på GründerMedia hvis det er viktig for dere at vi har: 

1. Bred og dyp ekspertise i alle fag innen digital markedsføring.

2. Erfaring som strekker seg utenom eget fagfelt, innen kategorier som forbrukerelektronikk, interiørdesign, psykisk helse, kosthold og trening, mekatronikk, sikkerhet, bolig og eiendom, bare for å nevne noen.

3. Omtrent "profetisk" kunnskap om det aller siste innen teknologi i digital markedsføring og eCommerce.

4. Samarbeid med andre fremoverlente aktører i markedet.

5. Fokus på både salgskonvertering og kundeopplevelse.
Når sammenlikningen av epler er ferdig, og du har valgt en avtale med GründerMedia, så kan denne bestå av en kombinasjon av flere tjenester. Fellestrekket er at ditt digitale hjerte (nettsider og/eller eCommerce-løsningen) plasseres i serverparken til GründerMedia.

Dette er den typiske inngangsbilletten til vårt økosystem, hvor du blant annet får dedikert IP, SSL sertifikat, periodisk backup, sikring, oppdatering og drifting på super-raske servere lokalisert i Europa. Sannsynligvis er dette de beste servere i hele verden, for vi har valgt å bruke AWS (Amazon Web Services). Vi mener at ingen andre servere er bedre egnet til profesjonell bruk i bedriftsmarkedet.GRATIS EVALUERING

      fa-line-chart  

Skal jeg starte puslespillet, og bit for bit bygge en nettbutikk som du blir stolt av å eie? En nettbutikk som kundene dine enkelt finner via Google - og som konverterer mer salg enn noensinne?

Spør meg om gratis konsultasjon, med forslag for din bedrift - og gjør deg klar til å ta din fortjente markedsandel på Internett.

     START HER