Alt om GründerMedia™ og hva det kan gjøre for deg…






Om GründerMedia

GründerMedia bygger lokale bedrifters online tilstedeværelse, og aktiverer den psykologiske triggeren som får folk til å kjøpe produkter og tjenester.

I bunn og grunn: GründerMedia skaffer deg mer kunder.


Du som driver en bedrift, enten det er hjemmebasert på kjøkkenbenken helt i startfasen, eller en veletablert merkevare i lokalmiljøet, spør nok deg selv når hodet treffer puta noen altfor sene netter her og der:

Hvordan kan jeg få flere potensielle kunder til å kontakte meg i morgen?

GründerMedia gjør dette gjennom unike tilnærminger på kreativt webdesign og produksjon av nevro-lingvistisk innhold (relasjonbyggende tekster, bilder, videoer, animasjoner, etc.) -så bedriften din får med andre ord høy eksponering i markedet gjennom de mest dagsaktuelle strategiene innen digital markedsføring. GründerMedia gir deg altså den oppmerksomheten du definitivt trenger i markedet.

Du kan settes i et lys som selv store aktører i bransjen din legger merke til.

GründerMedia er parat og klar for å analysere din bedrift. Det virkelige spørsmålet er om du er klar for iverksette manuset som forteller historien din, om det store inntektsgivende eventyret som venter på å få utfolde seg i bedriften din? Det krever nemlig en del av deg også, at du faktisk er i stand til å håndtere alle de nye kundene som genereres.



    START HER     

GründerMedia leverer et komplett utvalg av tjenester innen digital markedsføring. Blant annet logodesign, tekstforfatting, SEO (søkemotoroptimalisering), automatisk epost service, Google og Facebook annonsering, sosiale media markedsføring, webhosting, webdesign, og nettbutikk.

Jeg skreddersyr et system etter ditt behov. Start med en gratis evaluering og analyse. Når du er klar for å bygge inn GründerMedia i markedsføringen din, så bygger vi enten videre på det du allerede har av sosiale profiler og nettsted på Internett, eller noe kreativt og helt nytt fra bunnen av.